Tilausravintola Viinitupa

Tilausravintola Viinituvassa voit nauttia maistuvista itse valmistetuista antimista talon omien laatuviinien kera.

Iso 180-paikkainen Viinitupa muuntuu moneksi, jossa bussiryhmät käyvät ruokailemassa, kahvittelemassa ja viiniostoksilla. Viinituvassa järjestetään paljon erilaisia perhejuhlia, häitä, syntymäpäiviä jne. Kokous- ja koulutuspäivät sujuvat mukavasti, kun tarjoilut ja hyvät AV-välineet kuituyhteyksineen löytyvät saman katon alta.

Kesäisin teemme Lappajärven kesäteatterin ja Kyyjärven kesäteatterin kanssa yhteistyössä paketteja, jotka sisältävät liput näytöksiin ja maittavan ruokailun noutopöydästä. Pikkujoulukautena keittiömme loihtii aidon jouluruokailun itse paistetuista joulukinkuista kaikkine lisukkeineen.

Pitopalvelumme voit tilata myös koko Etelä-Pohjanmaan alueella tuomaan maistuvat tarjoilut isoihinkin juhliin tai tilaisuuksiin. 

Avoinna ympäri vuoden TILAUKSESTA.

Viinimyymälä

Viinimyymälästämme löydät aidoista suomalaisista marjoista valmistetut puna-, valko-, rosee- ja kuohuviinit.  Olemme ensimmäinen alkoholituottaja Suomessa, joka on saanut kaikkiin tuotteisiin Hyvää Suomesta Joutsenlipun käyttöoikeuden. Käytämme myös kahdessa viinissä erikoisuutena koivunmahlaa korvaamaan kaiken veden. Viineissä emme käytä mitään muita lisäaineita, kuin ainostaan sulfiitteja, jotka takaavat viinien säilyvyyden, tämän vuoksi myös kaikki viinimme soveltuvat vegaaneille. Teemme viinejä myös yrityksille omilla persoonallisilla etiketeillä liike- ja joululahjoiksi, jotka muistetaan ja maistetaan.

Viinimyymälä avoinna päivittäin 10:00 – 18:00

Osoite: Koskenvarrentie 337